Cameraploeg RTL4 op bezoek bij Anke Simons

Woensdag 16 maart 2016 werden er opnames gemaakt door cameraploeg van RTL4 bij Anke Simons in Ridderkerk-Rijsoord. Dit is voor het programma "Mijn Leven, mijn gezondheid", dat in april a.s. wordt uitgezonden.

Cameraploeg RTL4 op bezoek bij Anke Simons

Anke Simons is een natuurgeneeskundige, die gespecialiseerd is in de behandeling van vermoeidheidsklachten, immuunsysteemklachten en overgewicht. Om deze klachten te behandelen, werkt zij met een unieke vragenlijst, waarmee zij met een grafiek in beeld brengt, waar de grootste problemen liggen. Hierna bespreekt zij de vragenlijst en zegt waar de problemen liggen en hoe deze behandeld kunnen worden. De klachten kunnen behandeld worden, door onder meer het veranderen van het voedingspatroon, meer te bewegen (30 minuten wandelen per dag, maakt al een groot verschil), een gezonde nachtrust, en voedingssupplementen. Na een maand moet men de vragenlijst weer invullen en wordt er weer een grafiek gemaakt. Hierna legt Anke de 2 grafieken naast elkaar en bekijkt, waar er vooruitgang is geboekt en wat er nog verbeterd kan worden. Wil je meer weten of wil je dit ook bel dan voor een afspraak 06-10501241 of kijk op de website. www.ankesimons.nl

Geplaatst op donderdag 24 maart 2016.

Over Anke Simons Natuurgeneeskunde

Dit bericht is geschreven door Anke Simons Natuurgeneeskunde. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Ridderkerk. Trefwoorden van Anke Simons Natuurgeneeskunde uit Ridderkerk : vermoeidheidsklachten bij vrouwen, voedingsadvies, gezonde levensstijl, chronische vermoeidheid, .

Lees meer over Anke Simons Natuurgeneeskunde.