Way2go-up in Ridderkerk

Way2go-up: Professionele coaching voor kinderen en jongeren.

Over Way2go-up

Way2go-up valt onder de rubriek coaching uit Ridderkerk.

Way2go-up biedt diverse soorten coaching aan voor kinderen/jongeren. Hier staat de gehele ontwikkeling van uw kind centraal. U kunt bij Way2go-up terecht met wensen en vragen met betrekking tot het gedrag, leren en het psychisch welbevinden van uw kind.

Is uw kind het zicht op zijn of haar schoolloopbaan kwijtgeraakt? Dan kan Way2go-up via individuele begeleiding en een goed plan, samen met uw kind zijn of haar onderwijstoekomst weer op het goede spoor krijgen.

Way2go-up biedt diverse soorten coaching aan. Hieronder ziet u een overzicht van deze coaching trajecten:

- School loopbaancoaching.

- Remedial teaching.

- Huiswerkbegeleiding.

- Dyslexie coaching.

- Coaching voor volwassenen

- Rots en water.

Vanaf juli 2018 zal er ook coaching voor volwassenen aangeboden worden. Way2go-up is NOBCO gecertificeerd.

"Weet je even niet meer hoe je je toekomst moet zien en wat je wilt bereiken? Ben je je eigen rol in je directe omgeving kwijt ? Ben je je energie kwijt? Ben je weer aan het opkrabbelen na een burn out en wil je meer balans vinden in je leven? Iedereen heeft wel eens met deze problematiek te maken. Ik kan je in gesprekken helpen de juist weg(en) te vinden. In een persoonlijk traject gaan we de juiste weg en juiste keuzes ontdekken om je zo weer actief en vol energie aan je toekomst te laten werken. Na een intake gesprek spreken we samen het te volgen traject af en gaan we in bijeenkomsten van een uur aan de slag. Ik kan daarvoor gewoon bij je thuis komen".

Wilt u uw kind zichzelf laten verrassen, zichzelf laten (her)ontdekken? Dan kunt u bij Way2go-up terecht. Uw kind leert hier zijn of haar eigen mogelijkheden te ontdekken en ontwikkelen.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Way2go-up? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

A.J. Van der Horst maandag 12 november 2018

4,5 sterren

“Tijdens mijn studie heb ik het volgende van Ronald ontvangen: positieve feedback, professionele begeleiding, coaching op maat, een luisterend oor en positieve energie om door te zetten en mijn studie af te ronden. Ronald is goed bereikbaar, een warme persoonlijkheid en zeer toegankelijk. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Han Gelens woensdag 7 november 2018

4,5 sterren

“Door de proactieve wijze van coaching en begeleiding van Way2go-up heb ik het beste uit mezelf weten te halen. Zeer professioneel, altijd correct, beloftes worden meer dan nagekomen. Kortom zeer betrouwbaar en levert maatwerk voor de individuele cursist. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

K Geleynse dinsdag 6 november 2018

4,5 sterren

“Tijdens een pittig studie traject heeft Ronald me begeleid in het laatste stukje. Hier heb ik erg veel aan gehad. Een stukje procesbewaking, alsmede geruststelling en inhoudelijke begeleiding hebben het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studie met succes af te ronden. Zijn enorme betrokkenheid en uitgesproken vertrouwen stelde mij in staat om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Ik zou zeker indien mogelijk en nodig nogmaals gebruik maken van way2go-up! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Nicole Overvoorde woensdag 18 juli 2018

4,5 sterren

“Ronald begeleidt onze zoon Bas al 2 jaar bij zijn huiswerk, het plannen ervan en het leren leren. Dat doet hij op ontspannen en betrokken wijze met geduld en humor en kijkend naar wat onze zoon nodig heeft en wat het beste bij hem werkt. Deze individuele en kwalitatieve aandacht werkt heel goed voor Bas. Zeker een aanrader! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Daan van der Aar maandag 9 juli 2018

5 sterren

“Na bijna 3 jaar elke dinsdag een uurtje samen met Ronald engels leesteksten te hebben geoefend heb ik mijn engels cijfer van een 4.1 naar een op het HAVO eind examen een 8.1 weten te krikken. Ronald heeft me geleerd hoe ik engels leestekst moet aanpakken en heeft me geholpen met woordjes stampen. Ronald was ook altijd geintresseerd in hoe het met me ging op school en daar buiten. Ik kan Ronald zeker aanraden als bijles leraar, hij is geduldig en wilt met liefde alles honderd keer aan je uitleggen. Ook kan Ronald helpen met plannen en leren leren. Zeker een aanrader! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Jan Mostert zondag 8 juli 2018

4,5 sterren

“Ronald is iemand die de kunst verstaat van het "contacten" met zijn pupil. Hij spreekt de taal die jeugd aanspreekt en snapt hoe het brein van een 15-jarige werkt. Hij haalt er uit wat er (verborgen) in zit. Dankzij dit talent is onze zoon nu over naar 4 HAVO. Het zag er slecht uit, maar de tekorten die er begin maart stonden werden één voor één weg gewerkt. Way2go-up is niet de goedkoopste, maar zeker wel één van de beste.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Dyana Babic donderdag 5 juli 2018

4,5 sterren

“Ronald is een echte coach. Hij laat je zelf nadenken zonder zijn mening op te dringen. Hij is echter wel altijd aanwezig voor vragen en tips en geeft je echt het gevoel dat je ertoe doet!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 7 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Way2go-up uit de rubriek coaching uit Ridderkerk is gevestigd aan de Stevinstraat 21 in Ridderkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20225548.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Way2go-up zijn o.a. :

Nieuws van Way2go-up in Ridderkerk

Coaching voor volwassenen

Coaching voor volwassenen

Way2go-up; uw coach!