Smartphone Reparatie Ridderkerk in Ridderkerk

Smartphone Reparatie Ridderkerk

Over Smartphone Reparatie Ridderkerk

Smartphone Reparatie Ridderkerk valt onder de rubriek reparatie service uit Ridderkerk.

Bij Smartphone Reparatie Ridderkerk kunt u terecht voor reparatie van uw smartphone. Bent u opzoek naar smartphone reparatie in Ridderkerk? Dan kunnen wij u zeker helpen. Wij zijn de smartphone en tablet reparatie service. We repareren uw iPhone, Android of tablet vakkundig en snel.

Dankzij jarenlange ervaring en de nodige cursussen kunnen wij u helpen met het herstellen/repareren van uw smartphone. Van het repareren van een speaker tot het vervangen van uw LCD display, wij draaien onze hand er niet voor om. En het maakt niet uit welk merk telefoon u heeft, u kunt altijd bij ons terecht. De binnenkant van een Apple iPhone, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Nokia, Samsung of Sony kent geen geheimen voor ons.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 12:00 - 18:00

Dinsdag, woensdag en Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 21:00

Zaterdag 10:00 - 18:00

Zondag Gesloten

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze eigen website. Daar vindt u nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Smartphone Reparatie Ridderkerk uit de rubriek reparatie service uit Ridderkerk is gevestigd aan de Schoutstraat 12 in Ridderkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0180-769206.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Smartphone Reparatie Ridderkerk zijn o.a. :