Monique Fleur Atelier in Ridderkerk

Monique Fleur Atelier uit Ridderkerk heeft geen profiel.

Wat doet Monique Fleur Atelier in Ridderkerk

Monique Fleur Atelier is een bloemist uit Ridderkerk. Men is gevestigd aan de Doncksestraat 1. Het telefoonnummer van Monique Fleur Atelier in Ridderkerk is 06-24791630.

Is Monique Fleur Atelier in Ridderkerk uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Ridderkerkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Monique Fleur Atelier in Ridderkerk valt onder de rubriek bloemist. Een bloemist uit Ridderkerk levert onder andere :

Wanneer u opzoek bent naar mooi bloem creaties bent u bij Monique Fleur atelier aan het juiste adres. Monique is een echte groen venaat, al vanaf jongs afaan is Monique bezig in de natuur. Ze is namelijk geboren in Pijnacker waar ze al vroeg te maken had met mooie natuur. Ze heeft daarom ook gekozen voor de opleiding als bloemsierkunstenaar waarna ze is begonnen binnen de planten en bloemen sector. Inmiddels heeft ze al ruim 25 jaar ervaring in het vak en creƫert ze de mooiste boeketten voor verschillende soorten gelegenheden of momenten. Doordat ze geen winkel heeft werkt ze vanuit huis en op bestelling, u krijgt hierbij de zekerheid dat de bloemen vers van de veiling komen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review