Mieke Mudde in Ridderkerk

Mieke Mudde: Individueel begeleidingstraject en groepsbegeleiding.

Over Mieke Mudde

Mieke Mudde valt onder de rubriek coaching uit Ridderkerk.

Bent u even de weg kwijt? Draait u doelloos in een kringetje rond of heeft u even behoefte aan een rustpunt? Dan kan Mieke Mudde u daarmee helpen. Ook wanneer u nieuwsgierig bent naar een andere vorm van communicatie kunt u bij Mieke Mudde terecht.

Mieke kan een individuele begeleidingstraject aanbieden of groepsbegeleiding. De groepsbegeleiding die Mieke Mudde aanbiedt is in de vorm van workshops of cursussen. Mieke Mudde biedt diverse workshops en cursussen aan zoals de workshop 'leven in balans' of Icoon schilderen.

Mieke Mudde is een systemisch coach, levensloop coach en kunstzinnig dynamisch coach. Naast bovenstaand kunt u bij Mieke Mudde ook terecht voor familieopstellingen op individuele opstellingen.

Mieke Mudde geeft ook diverse lezingen en presentaties. Deze zijn speciaal voor instellingen en groepen, die graag meer willen weten over de diverse facetten van het werk van Mieke Mudde.

U heeft een vraag aan Mieke Mudde? Schroomt u dan niet om persoonlijk contact op te nemen. Op de website http://www.miekemudde.nl treft u ook meer informatie aan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mieke Mudde uit de rubriek coaching uit Ridderkerk is gevestigd aan de Koolmees 248 in Ridderkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24706162.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mieke Mudde zijn o.a. :