FleurVision in Ridderkerk

FleurVision: Duurzame bloemist.

Over FleurVision

FleurVision valt onder de rubriek bloemist in Ridderkerk.

U zoekt een duurzame bloemist die verse en mooie bloemen aan kan bieden? Dan bent u bij FleurVision aan het juiste adres. FleurVision heeft het duurzaam certificaat van Green Florist. Daarnaast is het leveren van fairtrade bloemen ook een mogelijkheid.

FleurVision heeft als hoogste prioriteit om goede en verse producten te kunnen leveren tegen een goede service. Dagelijks is er een verse aanvoer van duurzame snijbloemen en planten. Deze worden door FleurVision zorgvuldig uitgekozen en aangekocht op twee veiling vestigingen van Royal Flora Holland.

U kunt bij FleurVision een keuze maken uit diverse planten, snijbloemen, boeketten en planten arrangementen. Daarnaast is FleurVision ook gespecialiseerd in het maken van rouwbloemwerk, evenement bloemwerk en bruidsbloemwerk.

FleurVision biedt ook een bloemenabonnement aan. Wilt u regelmatig een nieuw boeket in uw huis of op uw kantoor? Dan is dit bloemenabonnement iets voor u.

Naast de winkel kunt u bij FleurVision ook online bloemen kopen, via de diverse webshops kunt u bestellingen plaatsen welke dan opgehaald of bezorgd kunnen worden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan FleurVision? schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

FleurVision uit de rubriek bloemist uit Ridderkerk is gevestigd aan de Amerstraat 16 A in ridderkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0180-786311.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij FleurVision zijn o.a. :